Rüyada ağaçta patates görmek

Rüyada ağaçta patates görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçta patates gördüyseniz:

  • Kendinizi şımartmanız strese iyi gelebilir.

Rüyada ağaçtan patates toplamak çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçta patates görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanık patates görmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, sorunlar altında ezileceğine alamet etmektedir.

Rüyada patates ve yeşil biber görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada fırında patates görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, ileriye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada haşlanmış patates yediğini görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada patates kızartması yemek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına delalettir.

Rüyada sulu patates yemeği görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments