Rüyada baba kardeş görmek

Rüyada baba kardeş görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baba kardeş gördüyseniz:

  • Şu an önünüzde olan veya halledilebilir görünen konulara değil, tüm manzaraya hakim olmanız gerekiyor.

Rüyada anne baba ve kardeşini görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, gülen yüzünün solacağına delalettir.

Rüyada baba ve kardeş görmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada babasını ve kardeşini görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne baba kardeş görmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne baba ve kardeşlerini görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına inanılır.

Rüyada baba ve kardeşleri görmek kalkınacağına ve yükseleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada baba ve erkek kardeş görmek kişinin sıkıntıların artacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına alamet eder.

Rüyada anne baba ve kardeşleri görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments