Rüyada tam ay görmek

Rüyada tam ay görmek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, makamının ve ününün artacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tam ay gördüyseniz:

  • Ortağınız veya eşinizle beraber ileride büyük kazançlar getirecek işlere girebilirsiniz.

Rüyada tam ay görmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine inanılır.

Rüyada tam pişmemiş et yemek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tam görememek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada namazı tam kılmamak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, planlarının işe yarayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tam olmamış üzüm görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına tabir olunur.

Rüyada tam düşerken uyanmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine rivayet eder.

Rüyada tam altın görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına tabir olunur.

Rüyada tam tarih görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments