Rüyada süt verirken görmek

Rüyada süt verirken görmek en yüksek makamlara oturacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada süt verirken gördüyseniz:

  • Doğru yoldan ilerleyebilir veya daha anormal ya da kuraldışı diyebileceğimiz seçimler yapabilirsiniz.

Rüyada süt verirken görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına inanılır.

Rüyada kağıt para verip almak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada bohça verildiğini görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine rivayet eder.

Rüyada verilen yüzüğü almamak herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada sela verilmesini görmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına yorulur.

Rüyada aşure verildiğini görmek sıkıntılarının geçeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada verilen altını almamak alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin yüzük verildiğini görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, mekân değiştireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments