Rüyada su falına baktırmak

Rüyada su falına baktırmak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, güzel bir döneme girileceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine alamet eder.

Rüyada su falına baktırmak gördüyseniz:

  • Hangi konuda ilerleyeceğinizi, konuşacağınızı veya mücadele edeceğinizi doğru belirlemelisiniz.

Rüyada su falına baktırmak işinde çok ilerleyeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine tabir olunur.

Rüyada su falına bakmak kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, başarılarının azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada su falı görmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada su falı baktırmak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahve falı bakmak malının ve parasının ziyan olacağına, çirkin sözler işitileceğine inanılır.

Rüyada el fal baktırmak sıkıntılarını arkasında bırakacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada falda gemi görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, mirasa rivayet eder.

Rüyada falına bakıldığını görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments