Rüyada su dolu testi görmek

Rüyada su dolu testi görmek yeni bir ev alınacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, aşama kaydedeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına işarettir.

Rüyada su dolu testi gördüyseniz:

  • Kendinizden hoşnutsuzluk hissedebilirsiniz.

Rüyada su dolu testi görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına yorulur.

Rüyada içi su dolu testi görmek başarılar elde edileceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına yorulur.

Rüyada testide su görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşmeden testiye su doldurmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprak testiden su içmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada testiden su içmek sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına yorulur.

Rüyada testiye su doldurmak işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına tabir olunur.

Rüyada testiyle su içmek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments