Rüyada sözlenme görmek

Rüyada sözlenme görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, fakirlikten kurtulacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, insanların güvenini kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sözlenme gördüyseniz:

  • İyi giden şansınızdan faydalanmaya çalışın.

Rüyada aşk sözleri duymak sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına inanılır.

Rüyada söz dalaşı etmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada sözünü tutmamak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlenmek için söz kesmek mutlu günler yaşanacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada başkasını sözlenirken görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada şarkı sözü görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine delalettir.

Rüyada söz mendili almak tecrübesi olmayan yollara gireceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin söz verdiğini görmek rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments