Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle öpüşmek

Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle öpüşmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, hastalıklardan kurtulacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Eski yöntemlerin veya alışılmış yolların eskisi gibi işe yaramadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle barıştığını görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sıkıntılarına ortak olacağına delalettir.

Rüyada sevgili ayrılmak yatırımların heba olacağına, yaşanan yokluğun biteceğine rivayet eder.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle barışmak kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, kirli işlere bulaşacağına alamet eder.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyi öpmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyi görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyi başkasıyla görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyi görmek başarısızlığa düşeceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına işaret eder.

Rüyada ayrıldığın sevgilini öpmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments