Rüyada sokakta görmek

Rüyada sokakta görmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, günahların da affolacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada sokakta gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakarlıklara karşı da dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada dar sokaktan geçmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sokakta ağlamak bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına delalettir.

Rüyada sokakta soyunmak çocuklarının fazla olacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada sokakta yürüdüğünü görmek zarar verici olaylar yaşanacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına yorulur.

Rüyada sokakta öpüşmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sokağın yandığını görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına işaret eder.

Rüyada sokaklarda koşmak rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek sokak çocuğu görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, başına uğursuzluklar geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments