Rüyada siyah yılanı öldürmek

Rüyada siyah yılanı öldürmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, rahata ereceğine, mutlu olacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, kısmetin bollaşacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına işarettir.

Rüyada siyah yılanı öldürmek gördüyseniz:

  • Daha fazla dışarı çıkmanın ya da sizi cezbeden şeylerle vakit geçirmenin değişik faydalarını görebilirsiniz.

Rüyada siyah yılan öldürmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada siyah yılan öldürmeye çalışmak rızkının kesilmeyeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah yılan öldürdüğünü görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah yılanı öldürmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına işarettir.

Rüyada siyah yılanı öldürmeye çalışmak mutlu günler yaşanacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük siyah yılan öldürmek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah beyaz yılan öldürmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada siyah yılanın başını ezmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments