Rüyada siyah sakalli birini görmek

Rüyada siyah sakalli birini görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına alamet eder.

Rüyada siyah sakalli birini gördüyseniz:

  • Küçük şeylere takılmak veya sinirlenmek genel manzaranın kaçması anlamına gelebilir.

Rüyada siyah sakal görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine delalettir.

Rüyada siyah sakallı hoca görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini siyah sakallı görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına inanılır.

Rüyada siyah saç sakal görmek dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına yorulur.

Rüyada siyah sakal kadın görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına delalettir.

Rüyada siyah sakallı adam görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah sakallı dede görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine alamet eder.

Rüyada uzun siyah sakal görmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments