Rüyada siyah dişi köpek görmek

Rüyada siyah dişi köpek görmek işinin de hep yürüyeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada siyah dişi köpek gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi engelleyen kişiler olabilir.

Rüyada siyah dişi köpek görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada dişi siyah köpek görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına inanılır.

Rüyada köpek dişi çıkmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada dişi köpek sevmek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada köpek dişinin çıktığını görmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine tabir olunur.

Rüyada köpek dişi kırılmak dargınların barışacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek dişi çektirmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına tabir olunur.

Rüyada dişi beyaz köpek görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments