Rüyada ayna bakmak

Rüyada ayna bakmak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayna bakmak gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimlerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada biriyle aynaya bakmak haneye bolluk ve bereket geleceğine, kötü günlerinin biteceğine işaret eder.

Rüyada ayna bakmak gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik giymek aynaya bakmak yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendine aynada bakmak yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynada saçına bakmak yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, rızkının artacağına işaret eder.

Rüyada aynada gözlerine bakmak verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine delalet eder.

Rüyada aynada dişlerine bakmak derde ve kedere düşeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada aynada kendine bakmak ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments