Rüyada sınavda olmak

Rüyada sınavda olmak işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına rivayet eder.

Rüyada sınavda olmak gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübelerinizi hatırlamanız imajınıza zarar verebilecek hatalar yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada sınavda geçmek rütbesinin yükseleceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada sınavdan zayıf not almak ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada sınava girmek ve başarısız olmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına yorulur.

Rüyada arkadaşının sınavı kazandığını görmek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına alamet eder.

Rüyada sınava girmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada başkasının sınava girdiğini görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sınav kaybetmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sınavda kaybetmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments