Rüyada sınava yetişmeye çalışmak

Rüyada sınava yetişmeye çalışmak sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, başarılarının takdir edileceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, aksiliklerin yaşanacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine alamet eder.

Rüyada sınava yetişmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım için zaman harcayabilirsiniz.

Rüyada sınava yetişmeye çalışmak elini eteğini her şeyden çekeceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Rüyada sınava girip yetiştirememek yaşanan yokluğun biteceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine inanılır.

Rüyada sınav sorularını yetiştirememek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada sınava yetişmeye çalıştığını görmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sınavı yetiştirememek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada sınava yetişemediğini görmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sınava yetişememek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine alamet eder.

Rüyada bir yerlere yetişmeye çalışmak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments