Rüyada silahla birini öldürmek

Rüyada silahla birini öldürmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, insanlara iyilik yapmaya, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine inanılır.

Rüyada silahla birini öldürmek gördüyseniz:

  • Hoşlanmayacağınız misafirleriniz olabilir veya birilerini ağırlamak için masrafa girebilirsiniz.

Rüyada yılanı silahla öldürmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına işaret eder.

Rüyada silahla vurulmak ölmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına delalet eder.

Rüyada silah öldürmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını silahla öldürmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla vurulup ölmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine tabir olunur.

Rüyada silahli adam öldürmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla insanları öldürmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, talihinizin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla düşman öldürmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, ağız tadının bozulmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments