Rüyada sevmediği biriyle konuşmak

Rüyada sevmediği biriyle konuşmak biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, kazanç elde edeceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, zararların yakında telafi edileceğine, hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada sevmediği biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için daha fazla zaman harcamalısınız.

Rüyada sevmediğin biriyle telefonda konuşmak iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğin biriyle konuşmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada sevmediği biriyle konuşmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birinin öldüğünü görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada sevmediği bir erkekle evlendiğini görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına tabir olunur.

Rüyada sevmediğin kişi görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine alamet eder.

Rüyada sevmediğin birinden kaçmak işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sezeryanla doğum yapmak çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
esra

bunlar olucaksa eger umarim olur…