Rüyada sevgiliyle uyumak

Rüyada sevgiliyle uyumak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, ticaretin önünün açılacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle uyumak gördüyseniz:

  • Siz evli bir ikizseniz iş ya da arkadaşlık ilişkileriniz nedeniyle eşinize karşı ilgisiz kalmanız ya da ona ait önemli bir şeyi unutmanız mümkündür.

Rüyada sevgiliyle sarılarak uyumak borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin kucağında uyumak güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle uyumak üzüleceğine, ağlayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyle birlikte uyumak kırgınlıkların biteceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin uyuduğunu görmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle yanyana uyumak kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiline sarılıp uyumak onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle beraber uyumak yeni bir yol çizileceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments