Rüyada sevgilisiyle ayrıldığını görmek

Rüyada sevgilisiyle ayrıldığını görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına inanılır.

Rüyada sevgilisiyle ayrıldığını gördüyseniz:

  • Hızlı düşünmek yanlış kararları veya ağızdan çıkan yanlış cümleleri tetikleyebilir.

Rüyada eski sevgiliden ayrıldığını görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine delalet eder.

Rüyada oğlunun sevgilisinden ayrıldığını görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ayrıldığı sevgilisini öpmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, kişinin rahat nefes alacağına yorulur.

Rüyada sevgilinizin sizden ayrıldığını görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyle barışmak yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgilini öpmek elde edilecek menfaatlere, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına inanılır.

Rüyada ayrıldığı sevgiliye sarılmak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine delalet eder.

Rüyada sevgili olmak ve ayrılmak insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, elinin darda kalmayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments