Rüyada ayda yaşamak

Rüyada ayda yaşamak gün yüzü görmeyeceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, itibar edineceğine delalettir.

Rüyada ayda yaşamak gördüyseniz:

  • Bazı işler sonuçlanabilir veya bazı işlerle ilgili haberler alabilirsiniz.

Rüyada ayda yaşamak yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayda yüz görmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayda kuran yazısı görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada araba aydamak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, borçları varsa ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayda yürüdüğünü görmek çok hayırlı adımların atılacağına, işsiz kalmaya işarettir.

Rüyada ayda arapça yazı görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına inanılır.

Rüyada ayda oturmak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına işaret eder.

Rüyada ayda görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments