Rüyada sevgilinin en yakın arkadaşıyla öpüşmek

Rüyada sevgilinin en yakın arkadaşıyla öpüşmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, yüzünü kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, işinde çok ilerleyeceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin en yakın arkadaşıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirmek için gerekli çabayı göstermelisiniz.

Rüyada en yakın arkadaşını sevgili olarak görmek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine inanılır.

Rüyada en yakın arkadaşıyla sevgili olmak dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşla görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin en yakın arkadaşını görmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşınla görmek insanlardan bir süre uzak duracağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin en yakın arkadaşıyla öpüşmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine alamet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşını sevgilin olarak görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eş ve evlat sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments