Rüyada sevdiğine sarılıp yatmak

Rüyada sevdiğine sarılıp yatmak eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğine sarılıp yatmak gördüyseniz:

  • Eski bir amaç veya eğiliminize yeni bir açıdan yaklaşabilirsiniz.

Rüyada sevdiğine sarılıp yatmak dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarılarak yatmak bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle sarılıp yatmak yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada ölüye sarılıp yatmak düşmanlarını bile affedeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada biriyle sarılıp yatmak eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğe sarılıp yatmak elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine tabir olunur.

Rüyada birine sarılarak yatmak hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeğe sarılıp yatmak moralin ve keyfin yerine geleceğine, dünyasının iyileşmesine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments