Rüyada ayakkabının kirli olduğunu görmek

Rüyada ayakkabının kirli olduğunu görmek çok rahat bir hayata adım atacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, yüklü siparişler alacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabının kirli olduğunu gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz sonucu, ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girebilirsiniz.

Rüyada kirli ayakkabı temizlemek makbul olmayan işler yapacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ayakkabının kirlendiğini görmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı kirli görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabı kirli görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kirli ayakkabı giymek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirlenmiş ayakkabı görmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, hayatının karışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli ayakkabı yıkamak düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına işarettir.

Rüyada kirli beyaz ayakkabı görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments