Rüyada sarı renkli kıyafet görmek

Rüyada sarı renkli kıyafet görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, aradığı çareleri bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada sarı renkli kıyafet gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla cümle sarf etmeniz, kendinizi belli açıklamalar yapmak zorunda bırakmanıza neden olabilecek sonuçları beraberinde getirebilir.

Rüyada sarı renk kıyafet görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, yüzün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı renkli kıyafet görmek zor bir duruma düşüleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına yorulur.

Rüyada mavi renkte kıyafet görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı renkli kıyafet görmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, bazı iş birlikleri yapacağına yorulur.

Rüyada yeşil renk kıyafet görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, verilen emeklerin heba olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renk kıyafet giymek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına işaret eder.

Rüyada renk renk kıyafet görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkli kıyafet görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments