Rüyada sandalye taşımak

Rüyada sandalye taşımak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sandalye taşımak gördüyseniz:

  • Havayı düzeltme çabanız ise, tam tersi bir etki yaratabilir.

Rüyada sandalye taşımak çarelere kavuşacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtında sandalye taşımak yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz sandalye taşımak yeni lezzetlerin tadına varacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada annesini tekerlekli sandalyede görmek işlerinin hızlanacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sandalye kaybetmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına delalettir.

Rüyada mavi sandalye görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz sandalye görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, rızkının sonsuz olacağına işarettir.

Rüyada sandalye üzerine çıkmak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments