Rüyada saman yakmak

Rüyada saman yakmak bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, muradın olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, kişinin malını kaybedebileceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada saman yakmak gördüyseniz:

  • Size yapılan hataları affedebilir, insanlarla iyi ilişkiler kurabilir veya mevcut ilişkilerinizi mükemmel hale getirebilirsiniz.

Rüyada samanlık yakmak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine delalet eder.

Rüyada saman yakmak kendine döneceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına delalet eder.

Rüyada boş samanlık görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinde saman görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada saman içinde yumurta görmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada saman süpürmek borçların kapanacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saman yüklü kamyon görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada samanlıktan yumurta toplamak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments