Rüyada ayakkabıları bulamamak

Rüyada ayakkabıları bulamamak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine rivayet eder.

Rüyada ayakkabıları bulamamak gördüyseniz:

  • Biraz dinlenin en iyisi kısa kır gezileri olabilir.

Rüyada ayakkabımı bulamamak hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı eşini bulamamak zor bir döneme girileceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabıyı bulamamak rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabının tekini bulamamak zengin için yoksulluğa, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabılarını bulamamak her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabını bulamamak çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine delalettir.

Rüyada ayakkabısını bulamamak eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, kafasının rahat olacağına yorulur.

Rüyada ayakkabı kaybetmek ve bulamamak faturalarını ödeyemez olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments