Rüyada ayakkabıyı bulamamak

Rüyada ayakkabıyı bulamamak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabıyı bulamamak gördüyseniz:

  • Toplum içindeki saygınlığınızda önemli bir artış olabilir.

Rüyada ayakkabı bulamamak işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada camide ayakkabıyı bulamamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabı eşini bulamamak büyük bir maddi kayba uğranacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada ayakkabısını bulamamak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabının eşini bulamamak ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve allah katında bir günahkâr sayılacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabını bulamamak sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı tekini bulamamak daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada çamura bulanmış ayakkabı görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments