Rüyada sakallı dede görmek

Rüyada sakallı dede görmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, hasta ve üzgün olacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına rivayet eder.

Rüyada sakallı dede gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu netice alabilirsiniz.

Rüyada beyaz ak sakallı dede görmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada sakallı bir dede görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına rivayet eder.

Rüyada ak sakalı dede görmek belki ölümler görüleceğine, sözler sarf edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz giyinmiş ak sakallı dede görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ak sakallı dedenin elini öpmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz sakalı dede görmek zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ak sakallı dedeyle konuşmak beddua ve ah alacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı sakallı dede görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments