Rüyada sakal sürtmek

Rüyada sakal sürtmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işarettir.

Rüyada sakal sürtmek gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat veya ziyaret ilginç bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada sakal sürtmek bütün sıkıntılardan kurtulmaya, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine tabir olunur.

Rüyada far sürdüğünü görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine işarettir.

Rüyada bir erkeğin oje sürdüğünü görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının oje sürdüğünü görmek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bisiklet sürdüğünü görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, ev taşımaya yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun uçak sürdüğünü görmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına işaret eder.

Rüyada kocasının araba sürdüğünü görmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin araba sürdüğünü görmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, sorunlarını unutacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments