Rüyada saçlarını yolmak

Rüyada saçlarını yolmak şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını yolmak gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız ya da uzun zamandır görmediğiniz kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

Rüyada saçlarını yolduğunu görmek allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada saçın yolduğunu görmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada bırının saçını yolmak mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada beyaz saç yolmak eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hedeflerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını yolmak kara ve yaslı günler geçireceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının saç yolmak bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, üzüntü yaşamaya tabir olunur.

Rüyada birinin saç yolmak kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına inanılır.

Rüyada bir kadının saçını yolmak aile içinden birinin gurbete çıkmasına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments