Rüyada saçların arasında yara görmek

Rüyada saçların arasında yara görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, zorlukların son bulacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, işini büyüteceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada saçların arasında yara gördüyseniz:

  • Yakın zamanda belli bir ödül söz konusu olabilir.

Rüyada saçlarının arasında yara görmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçların arasında yara görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada dişin arasından saç çıkarmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına rivayet eder.

Rüyada ekmek arasında saç görmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına işaret etmektedir.

Rüyada diş arasında saç görmek hayalkırıklıklarının giderileceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada saçın arasında bit görmek rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçında yara görmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına inanılır.

Rüyada saçlarında yara görmek hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments