Rüyada saç teli vermek

Rüyada saç teli vermek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, zor bir duruma düşüleceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına inanılır.

Rüyada saç teli vermek gördüyseniz:

  • Güvenilir bilgilere ulaşana kadar beklemelisiniz.

Rüyada kalın saç teli görmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına alamet eder.

Rüyada saçında beyaz tel görmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada ağızda saç teli olduğunu görmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, dualarının kabul olacağına inanılır.

Rüyada ağzında saç teli olduğunu görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine delalettir.

Rüyada ağızdan saç teli çıkarmak moralinin, keyfinin kaçacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına işarettir.

Rüyada saç teli yutmak işlerin günden güne bozulacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tel saç görmek rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine alamet eder.

Rüyada yemeğin içinde saç teli görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments