Rüyada rütbeli asker olduğunu görmek

Rüyada rütbeli asker olduğunu görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, alım gücünü yitireceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada rütbeli asker olduğunu gördüyseniz:

  • Normal koşullar altında uyumlu çalıştığınız veya rahat geçindiğiniz bir iş arkadaşınız ya da herhangi bir tanıdığınız korkunç hareketleriyle sizi şaşırtabilir.

Rüyada üst rütbeli asker görmek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, onlara hocalık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada rütbeli asker olmak onunla üzülüp, ağlayacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerde rütbe almak insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, hayırlı bir evlat olacağına alamet eder.

Rüyada kendini rütbeli asker olarak görmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada rütbeli asker görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, kime gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada asker rütbesi görmek kindar olacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada rütbeli asker olduğunu görmek sorunların teker teker aşılacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada rütbeli askerle konuşmak yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments