Rüyada ayak parmağından vurulmak

Rüyada ayak parmağından vurulmak zor durumların biteceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına alamet eder.

Rüyada ayak parmağından vurulmak gördüyseniz:

  • Birilerinin ihmali veya aptallığı yüzünden önem verdiğiniz bir konu toptan yıkılabilir.

Rüyada ayak parmağından vurulmak kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ayak parmağından iğne vurulmak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada parmaktan iğne vurulmak gülen yüzünün solacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağından iğne vurulmak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına işaret eder.

Rüyada parmağından vurulmak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayaklardan vurulmak iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklarından vurulmak zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinden vurulmak dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, rızkının kesileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments