Rüyada portakal dilimlemek

Rüyada portakal dilimlemek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, kişinin yasa düşeceğine, para biriktirebileceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye rivayet eder.

Rüyada portakal dilimlemek gördüyseniz:

  • Kendinizi bir an da çözümsüz veya gergin ortamların içerisinde bulabilirsiniz.

Rüyada portakal dilimlemek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına inanılır.

Rüyada et dilimlemek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına tabir olunur.

Rüyada patates dilimlemek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karpuz dilimlemek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine yorulur.

Rüyada yaş pasta dilimlemek kazalardan ve belalardan korunacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada peynir dilimlemek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada domates dilimlemek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada limon dilimlemek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments