Rüyada pencereden dışarıya çıkmak

Rüyada pencereden dışarıya çıkmak kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, ancak yılmayacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada pencereden dışarıya çıkmak gördüyseniz:

  • Hiç kimse açık yürekli ya da fazla cesur bildirimlerin peşinden gitmek istemiyor olabilir.

Rüyada pencereden dışarı çıkmak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencereden dışarıya çıkmak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine delalettir.

Rüyada pencereden dışarı atlamak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada pencereden dışarıyı seyretmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencereden dışarı bakmak hayalkırıklığı yaşayacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada pencereden dışarıyı izlemek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencereden dışarı çıktığını görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabısız dışarı çıkmak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments