Rüyada patlıcan yemeği yediğini görmek

Rüyada patlıcan yemeği yediğini görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada patlıcan yemeği yediğini gördüyseniz:

  • Sesli düşünmenin yararı var.

Rüyada patlıcan yemeği yediğini görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, ayrıcalık elde edeceğine yorulur.

Rüyada çiğ patlıcan yemek anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada etli patlıcan yemeği görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yoğurtlu patlıcan yemek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, bir hastalığa maruz kalacağına işaret eder.

Rüyada acı patlıcan yemek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patlıcanlı börek yemek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada patlıcan dolma yemek sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru patlıcan dolması yemek çok sevinip işinin başına geçeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments