Rüyada pasta yemek

Rüyada pasta yemek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada pasta yemek gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir hediye hayatınıza mutluluk getirebilir.

Rüyada tatlı pasta yemek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil pasta yemek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına delalettir.

Rüyada nişan pastası yemek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada biriyle pasta yemek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada acı pasta yemek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada mavi pasta yemek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kurtlu pasta yemek yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada vişneli pasta yemek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, verilen emeğin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments