Rüyada paslı jilet görmek

Rüyada paslı jilet görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada paslı jilet gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz şımartıp stresi azaltabilirsiniz.

Rüyada paslı jilet görmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, zengin olunacağına rivayet eder.

Rüyada saçı jiletle kesmek aileyle iş yapmayacağına, şans ve kısmet elde edeceğine delalettir.

Rüyada jiletle sakal kesmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, işlerini toparlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada jiletle temizlenmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine delalet eder.

Rüyada kolunu jiletle kesmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada jiletle kıl temizlemek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada jilet yemek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada saçını jiletle kesmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments