Rüyada otobüsün düştüğünü görmek

Rüyada otobüsün düştüğünü görmek evinin geçiminin zorlaşacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, başarı kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada otobüsün düştüğünü gördüyseniz:

  • Dış faktörler veya abartılı söz, tavır ya da davranışlar nedeniyle yanlış yönde düşünebilir veya yanlış yöne ilerleyebilirsiniz.

Rüyada otobüsün suya düştüğünü görmek kudretinin yerine geleceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada otobüsün denize düştüğünü görmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada otobüsün uçurumdan düştüğünü görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada otobüsten düştüğünü görmek kazancının günden güne çok artacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada otobüsün düştüğünü görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi otobüste görmek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan otobüs görmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otobüsü sürmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments