Rüyada otobüse kaçırmak

Rüyada otobüse kaçırmak büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, kendisi için mal mülk alacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada otobüse kaçırmak gördüyseniz:

  • Bazı gizli gönül ilişkilerine eğilimli olabilirsiniz.

Rüyada otobüs kaçırdığını görmek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bineceği otobüsü kaçırmak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, ilişkiye huzurun geleceğine işarettir.

Rüyada otobüsü kaçırmak görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada otobüs kaçırmak görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine inanılır.

Rüyada otobüs saatini kaçırmak yeni işler peşinde koşulacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yolcu otobüsünü kaçırmak çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına yorulur.

Rüyada otobüsü kaçırdığını görmek rüyayı gören kişinin kur’an ve allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, büyük atılımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada otobüsün kaçtığını görmek çok kolay bir hayatı olacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments