Rüyada ormanda yıkanmak

Rüyada ormanda yıkanmak kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, iş öğreneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ormanda yıkanmak gördüyseniz:

  • İşleriniz için genç bir insandan yardım almanız mümkündür.

Rüyada orman meyvesi görmek hayırlı adımlar atacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada ormanda çocuğunu kaybetmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada ormanda hayvan görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ormanda kaybolmak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ormanda mezar görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada ormanda şelale görmek mal edineceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine işaret eder.

Rüyada ormanın üstünde uçmak dertlerinin günden güne artacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına delalettir.

Rüyada orman sulamak rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments