Rüyada ölünün hasta olduğunu görmek

Rüyada ölünün hasta olduğunu görmek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, zengin için yoksulluğa, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ölünün hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Ciddi yapıda bir erkekle tanışabilirsiniz.

Rüyada ölüleri hasta görmek ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına işaret eder.

Rüyada ölünün hastalandığını görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada bir ölüyü hasta görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına inanılır.

Rüyada ölüyü hasta görmek yeni bir ilişkiye başlanacağına, mutluluğunun zedeleneceğine işarettir.

Rüyada ölü insanı hasta görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine yorulur.

Rüyada ölü kişinin hasta olduğunu görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü hasta olarak görmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü canlı ve hasta görmek bol nimete kavuşulacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments