Rüyada ölmüş maymun görmek

Rüyada ölmüş maymun görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, rakiplerin alt edileceğine yorulur.

Rüyada ölmüş maymun gördüyseniz:

  • Mevcut durumu olumlu şekilde yönetmenizi veya aklınızdan çıkartmanızı sağlayacak her fikre sıcak bakabilirsiniz.

Rüyada maymun tarafından kovalanmak arzuların gerçekleşeceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine inanılır.

Rüyada fare ve maymun görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine işaret eder.

Rüyada ölü maymun görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına delalettir.

Rüyada evinde maymun görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada su maymunu görmek kötü bir duruma düşüleceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine işaret eder.

Rüyada goril ve maymun görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde maymun görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına alamet eder.

Rüyada insan yüzlü maymun görmek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, huzurlu günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments