Rüyada ölmüş kara sinek görmek

Rüyada ölmüş kara sinek görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, parasının ve makamının artacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kindar olacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına işarettir.

Rüyada ölmüş kara sinek gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler sizinle aynı fikirde olmasa da, siz görüşlerinizde ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada büyük kara sinek görmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına alamet eder.

Rüyada kara sinek görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde kara sinek görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çok sayıda kara sinek görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü kara sinek görmek yeni bir araba satın alınacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada evde kara sinek görmek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, islam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük kara sinek görmek uzun bir hayat yaşayacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına işarettir.

Rüyada uçan kara sinek görmek büyük paralar kazanacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Merve Bakkal

Merhaba rüyam da bi sürü ölmüş kara sinekler var minik değiller normal büyüklükteler acaba hepsi ölmüş mü diyorum sonra ölü karasineklerin yığını için kısa kollu tişörtümde olan karasinek ölü yığını silkeliyorum sonra bakıyorum yuvarlak sineklerin izleri var tişörtün her tarafı. Evliyim 32 aylık kızım var.

Merve Bakkal

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun yıllardır işsizim Allahın izni ile rüyamı çok güzel yorumlarınız çıkar hayırsıyla hayırlı şekilde Rabbim size de aynılarını nasip etsin