Rüyada ateşte pişen et görmek

Rüyada ateşte pişen et görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına rivayet eder.

Rüyada ateşte pişen et gördüyseniz:

  • Gayret göstermenizde fayda var.

Rüyada ateşte pişen et görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına inanılır.

Rüyada pişmiş ve çiğ et görmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada pişmiş koyun eti görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına işarettir.

Rüyada pişmiş tavşan eti yemek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine alamet eder.

Rüyada pişmiş fare eti yemek işinde çok büyük bereket göreceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş yılan eti görmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş et yemeği görmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş hindi eti yemek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments