Rüyada ölmüş birinin evini temizlemek

Rüyada ölmüş birinin evini temizlemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin evini temizlemek gördüyseniz:

  • Bir türlü şans yüzünüze gülmüyor veya dakikalarla şansı kaçırıyor hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada başka birinin evini temizlemek çok daha büyük işlere gireceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin evini temizlemek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğun birinin evini temizlemek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine delalettir.

Rüyada kendi evini temizlemek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine alamet eder.

Rüyada ölünün evini temizlemek gerçek mutluluğu tadacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine inanılır.

Rüyada evinin önünü temizlemek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşunun evini temizlediğini görmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen birinin evini temizlemek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sk

Rüyamda karısı yeni ölmüş birinin evini temizliyoruz 6-7 kişi varız görevli olarak gidiyoruz eşi bazı eşyalarını bize veriyor. 1 altın bir gümüş kutu içinde 2 adet küpe var onlarıda bana veriyor. Ev çok büyük sonra evde karısınıda görüyorum oda buzdolabındakileri bize veriyor öyle uyanıyorum