Rüyada ölmüş birinden pasta almak

Rüyada ölmüş birinden pasta almak kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, yersiz yere suçlanacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinden pasta almak gördüyseniz:

  • İçgüdülerinizin sesini dinleyin.

Rüyada bozuk pasta yemek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına işarettir.

Rüyada kocaman yaş pasta görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına rivayet eder.

Rüyada vişneli pasta görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına delalet eder.

Rüyada doğum günü pastası yemek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük yaş pasta görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet eder.

Rüyada börek pasta görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birine pasta vermek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada küflenmiş pasta görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments