Rüyada ateş yakıp su ısıtmak

Rüyada ateş yakıp su ısıtmak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, işyerini kapatacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ateş yakıp su ısıtmak gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir.

Rüyada ateş yakıp su ısıtmak bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada su ısıtmak için ateş yakmak takdir toplayacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateşte su ısıtmak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ocakta su ısıtmak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına alamet etmektedir.

Rüyada su ısıtmak anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada banyo için su ısıtmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine inanılır.

Rüyada tencerede su ısıtmak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sobada su ısıtmak işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments